Termeni si conditii Original Imobiliare

 

I. Termeni si conditii

1. Aspecte Generale

Aceste set de Termeni si Conditii ("Termeni si Conditii" sau "T&C") guverneaza raporturile dintre S.C. OriginalImobiliare S.R.L, Strada Crisan, nr. 3, Arad, Romania ("Societatea" sau "Noi") si persoanele care utilizeaza ("Utilizatorul") pagina de internet www.originalimobiliare.ro ("Site-ul" sau "originalimobiliare.ro") si/sau aplicatia originalimobiliare.ro echivalenta ce poate fi rulata pe un echipament informatic mobil, de tipul smartphone si/sau tableta disponibila in magazinele de aplicatii mobile (cum ar fi Google Play sau App Store) ("Aplicatia originalimobiliare.ro") si/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului sau Aplicatiei originalimobiliare.ro ("Serviciile").

Pentru scopul acestui set de Termeni si Conditii, originalimobiliare.ro si/sau Aplicatia originalimobiliare.ro vor fi denumite "Platforma originalimobiliare.ro".

Accesarea si utilizarea Platformei Imobiliare.ro inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Platformei originalimobiliare.ro se poate face numai in conformitate cu acest set de Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate Datelor si Politica privind Cookies.

Pentru utilizarea spatiului dedicat agentiilor imobiliare partenere se aplica exclusiv prevederile din Termeni si Conditii aplicabile agentiilor imobilaire pentru acea sectiune, plus contractul comercial stabilit intre partile implicate.

Societatea furnizeaza sub forma bazelor de date doar premisele tehnice, prin intermediul carora sunt transmise informatiile (anunturile), fara a exercita nicio influenta asupra continutului anunturilor.

 

PENTRU UTILIZAREA SERVICILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMANT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE "AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE originalimobiliare").
BIFAND O ANUMITA CASUTA, UTILIZATORUL:
A) ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;
B) IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului si / sau a Aplicatiei originalimobiliare.ro termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati originalimobiliare.ro sau Aplicatia originalimobiliare.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului, Aplicatiei originalimobiliare.ro sau a Serviciilor oferite de Noi, dupa caz.

 

 

2. Descrierea serviciilor

Platforma originalimobiliare.ro pune la dispozitie anunturi din portofoliul firmei S.C. OriginalImobiliare S.R.L. Aceste anunturi au scopul de a informa clientii/vizitatorii despre anumite aspecte ale unei proprietati.

Indreptatirea Utilizatorilor de a utiliza pagina Platforma originalimobiliare.ro si functiile acesteia exista numai in limitele stadiului actual al tehnologiei.

Societatea isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

In special, prin motive tehnice se intelege ca anunturile activate nu pot fi accesate sau pot fi accesate doar limitat (erori inopinate ale sistemului).

Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Orice material postat pe Platforma originalimobiliare.ro de Utilizator (in orice format) va fi supus moderarii inainte sau dupa upload.

 

3. Inregistrarea contului de Utilizator

Inregistrarea contului de Utilizator in Platforma originalimobiliare.ro este gratuita.

Numai persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea deplina de exercitiu isi pot crea un cont de Utilizator in Platforma originalimobiliare.ro. Pentru evitarea oricarui dubiu, Platforma originalimobiliare.ro nu este destinata minorilor, iar utilizarea, inclusiv crearea contului de Utilizator pentru aceste categorii de pesoane nu este permisa.

Informatiile pe care trebuie sa la furnizeze un Utilizator pentru crearea contului de Utilizator trebuie sa fie complete si corecte. Inregistrarea necesita o adresa de email valida. Utilizatorul poate sa aleaga o parola personala care trebuie pastrata secreta si nu trebuie dezvaluita tertilor.

In cazul in care informatiile furnizate in timpul crearii contului de Utilizator se modifica ulterior, Utilizatorul este obligat sa actualizeze prompt respectivele informatii continute in contul de Utilizator.

Fiecare Utilizator isi poate crea un singur cont de Utilizator pe Platforma originalimobiliare.ro. Este interzisa inregistrarea simultana a mai mult de un cont de Utilizator. Nu se permite eludarea acestei prevederi. Contul de Utilizator nu este transferabil.

Societatea isi rezerva dreptul de a sterge conturile de Utilizator care au fost inactive pentru o perioada de 12 luni.

Societatea isi rezerva dreptul de a sterge conturile de Utilizator a caror adresa de email nu a fost confirmata in interval de 30 de zile de la crearea contului. Confirmarea faptului ca adresa de email pe care a fost creat contul iti apartine se poate face accesand linkurile special introduse in emailurile prin care se anunta crearea contului si se cere confirmarea lui. Odata cu stergerea contului, se va sterge si tot continutul existent la acel moment in cont. Acest lucru poate insemna: informatii personale, anunturi salvate in cont, dar nu numai. Fara o adresa de email valida si confirmata contul nu poate functiona la parametri optimi si in plus previne utilizarea adresei de email personale de catre persoane neautorizate.

Societatea nu este raspunzatoare pentru informatiile eronate introduse de utilizatori, pentru lipsa capacitatii depline de a incheia acte juridice si, in general, pentru orice informatie introdusa de Utilizator si care nu corespunde realitatii.